Gyakori kérdések

Elhelyezhetők az általunk felújított bútorok szabad térben?
Teraszra, verandára, tornácra szívesen ajánljuk bútorainkat, azonban nem javasoljuk sem a lócák, sem más festett vagy vaxolt bútorok kültérben lévő elhelyezését. Sem az állandó napsütésnek, sem pedig a csapadéknak nem igazán örülnek.
Milyen folyamaton mennek át a régi bútorok, amíg új tulajdonosukhoz nem kerülnek?

Ez a kérdés a bútorok árával kapcsolatban szokott felmerülni. Szeretnénk bemutatni, milyen folyamaton mennek át a bútorok, amíg megérkeznek Önökhöz. Az oldalunkon található felújított tárgyakat felkutatjuk, majd elszállítjuk. Ezt követően kerül sor a lúgozásra, melynek során szúmentesítve lesz – erre garanciát vállalunk. Állapottól függő javításokat végzünk rajtuk, az esetleges hiányosságokat pótoljuk, illetve felújítjuk a terméket. Ennek során alapozás, majd vaxolás vagy egyéb felületkezelés történik. A bútorokat ezután tároljuk, míg új otthonukra nem lelnek, végül futár által kiszállítjuk.

Meddig tesszük félre (meddig lehet foglalni) a bútorokat fizetés nélkül?
Egy napig tesszük félre fizetés nélkül a bútorokat.
Tudunk-e segíteni a szállításban?

 

Igen, egész országban tudunk segíteni a szállításban. 2022.január 20-tól megrendelt bútorok kiszállítása INGYENES az ország egész területére.

 

Szállításnál a földszintig vállaljuk a rakodást, és a teherautóról való leemeléshez szükséges egy ember segítsége. Lépcsőn sem le, sem fel nem szállítunk bútort.

 

Vállaljuk-e hozott bútorok felújítását?
Ebben sajnos nem tudunk segíteni. Régen próbálkoztunk vele, de idő hiányában és a felújítási folyamat során felmerült problémák miatt nem tudjuk vállalni a megrendelőink által hozott munka elvégzését.
Vásárolunk-e fellelt állapotú bútorokat?

Pillanatnyilag nem tudunk bútort vásárolni magánszemélyektől. Megértésüket köszönjük.

Hogyan lehet lefoglalni vagy megvásárolni egy bútort?

A kiválasztott bútor fényképét adatait kérjük az info@mivesbutor.hu címre. Küldünk adatbekérőt ami után számlát küldünk. Bútoraink lefoglalására a teljes összeg átutalásával van lehetőség. 

Van lehetőség részletfizetésre?
Jelenleg sajnos nincs lehetőség részletfizetésre.