Üdvözöljük minden kedves (leendő) Vásárlónkat, Látogatónkat!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az oldalon lévő bútorok száma és fajtái megközelítőleg sem merítik ki raktárkészletünket.
A bútorok egy része ugyanis nem kerül feltöltésre idő hiányában.

Facebook oldalunkon viszont minden aktualitás megtalálható:

Lócaporta

Ha valami miatt nem elérhető az oldal, kérjük Önöket, keressenek minket telefonon vagy érdeklődjenek emailben.

Egyedi méretre is készítünk bútorokat. Ehhez szükségünk van tervrajzra és a pontos méretekre, az árajánlat elkészítése miatt.

 

Sokan rendelnek tőlünk internetes elérhetőségeinken. Eddigi tapasztalataink biztató jeleket mutatnak, eddig is több mint 70%-ban honlapunkon és Facebook oldalunkon keresztül vettünk fel megrendeléseket és szállítottuk ki azokat.

Mivel fa bútorokkal foglalkozunk, egy nagyon fontos információt szeretnénk Önökkel megosztani még a bútor(ok) megvásárlása előtt:  A BÚTOROK ÚJ LAKHELYÉN LÉVŐ PÁRATARTALOM IDEÁLIS MÉRTÉKEN TARTÁSA NAGYON FONTOS A FA MINŐSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN!

Egy 20-23°C-os lakásban, házban 40-60% közötti relatív páratartalom mondható megfelelőnek. Ennek figyelembevételével döntsenek fa bútor vásárlása mellett! A berendezési tárgyak minőségmegóvásánál még fontosabb az Önök egészségének megőrzése, amire szintén kihat a nem megfelelő érték. Párásító készülék beszerzésével viszont ez a probléma könnyen orvosolható. 

 

Nyitvatartás:

személyes látogatásra keddtől-szombatig 9:00 és 16:00 óra között van lehetőség.

Kérjük, előtte mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot TELEFONON, hogy minden figyelmünket Önökre tudjuk fordítani, amikor eljönnek hozzánk.

 

Emellett mind az 5 napon elérhetőek vagyunk telefonon, emailben és Facebook messengeren:

  • hétfő                               zárva
  • kedd                               9:00-16:00
  • szerda                            9:00-16:00
  • csütörtök                       9:00-16:00
  • péntek                            9:00-16:00
  • szombat                         9:00-16:00
  • vasárnap                        zárva

 

 

Egy kis logisztikai segítség a szállítással kapcsolatosan:

A kiszállítást bútor futár segíti.
2 m2 plató felületig (több bútor is lehet, pici többlet m2 belefér):
Pest megyén belül 9000 Ft
150 km-ig 12000 Ft
151-270 km 15000 Ft
271-350 km 20000 Ft

Pilisjászfalu telephelytől kell számolni a távolságot, amit elsődlegesen felsőbbrendű (gyorsforgalmi) utakkal kell kalkulálni. 

150 km-ig lévő települesekre néhány példa:

12000 Ft

Székesfehérvár, Komárom, Gyöngyös, Dunaújváros, Dunaföldvár, Tata, Tatabánya, Kecskemét, Paks, Győr, Siófok, Veszprém, Salgótarján

151-tól 270 km-ig lévő településekre néhány példa:

15000 Ft

Kiskunfélegyháza, Szeged, Eger, Miskolc, Hódmezővásárhely, Baja, Fonyód, Keszthely, Kaposvár, Nyíregyháza, Debrecen, Békéscsaba, Gyula, Pécs, Szombathely, Sopron,

Zalaegerszeg

271-tól 350 km-ig lévő településekre néhány példa:

20000 Ft

Lenti, Harkány, Berettyóújfalu, Mátészalka, Fehérgyarmat, Kisvárda, Sárospatak, Sátoraljaújhely

 

A szállításoknál úgy kell kalkulálni, hogy a bútor talajon lévő területe maximum 2 m2 legyen. Ez a díj egy 100×200 cm-es plató felületre vonatkozik.
Rugalmas a futár cég, ha kicsit nagyobb, vagy több bútor van, el szokták vinni.

 

Szállításnál a földszintig vállaljuk a rakodást, a teherautóról való leemeléshez viszont szükséges még egy ember segítsége. Lépcsőn sem le, sem fel nem szállítunk bútort.

Részletek miatt keressenek minket telefonon!

+36209799779

Kedves Látogató!

 

Amikor 1996-ban gépészmérnökként végeztem, nem gondoltam volna, hogy az azóta eltelt évek alatt egyre közelebb kerülök ahhoz a munkához, ami minden nap örömmel tölti el szívemet. Az elmúlt időben tevékenykedtem belsőépítészeti feladatokban, lakás- és házfelújításokban, lakberendezési és épületszobrász vállalkozásban és nem utolsó sorban bútorfelújításban. Ez a folyamat segítséget adott abban, hogy lássam egy bútor megszületésének, elhasználódásának, halálának és feltámadásának pillanatait. Európai lakberendezési kiállítások (Verona,Brüsszel,Antwerpen…stb) és nyugat-európai bútoripari vállalkozások látogatásával össze tudtam kapcsolni a mai modern értékrendet az emberek hagyománytiszteletével és azokkal a népi motívumokkal, amikre a mai ember szomjúhozik nap mint nap.

Oldalunk és egyben missziónk a célból született, hogy segítse egymásra találni a megmentett, felújított, régi bútorokat és azokat, akik szeretik ezt a rusztikus, időnként újragondolt formavilágot. Az elmúlt időben akkora kereslet mutatkozott egyes darabok iránt, hogy azok új kivitelben is megtalálhatóak Nálunk. Ezek vagy teljesen új anyagból, vagy esetleg régi fa szúmentesített – szárított darabjaiból készülnek el. A bútorok felújításának menete mindig változó, ez attól függ, milyen állapotban kerül fellelésre az adott darab. Van olyan bútor, aminél az elejétől a végéig követjük a munkafolyamatot az asztalosmunka kezdetével, de van olyan is, amikor szép állapotban lévő kész bútort értékesítünk. A leggyakrabban az utolsó 30-40% -ot tesszük bele a munka folyamatába, ami a csiszolást, felületkezelést, vaxolást, festést, tárolást és csomagolást meríti ki.

Egy kedves szlogenünkkel búcsúznánk, ami így hangzik: „Nem az ember találja meg a lócáját, hanem a lóca a gazdáját.”

Kellemes böngészést kívánunk honlapunkon és miután megtetszett egy darab, szívesen várjuk Önöket / Benneteket Nálunk Pilisjászfalun! Egy mezőgazdasági telephelyen vagyunk, érkezés előtt érdemes tőlünk segítséget kérni telefonon a pontos helymeghatározás miatt.

 

Tisztelettel: Panyi Imre és a Míves Bútor – Lócaporta Csapata