Üdvözöjlük minden kedves Vásárlónkat, leendő Vásárlónkat, Látogatónkat!

Először is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az oldalon lévő bútorok száma és fajtái megközelítőleg sem meríti ki a raktárkészletünket.
Nem tudjuk feltölteni bútoraink nagy részét idő hiányában!

Facebook oldalaink sokkal frissebbek:

Remekkredenc

Lócaporta

Ólajtó

Ha nincs elérhetőség azokra az oldalakra, kérjük Önöket keressenek minket telefonon vagy érdeklődjenek email – en.

Egyedi méretre is készítünk régi anyagból bútorokat, rajzot kérünk az árajánlat elkészítéséhez!

 

Sokan rendelnek tőlünk weben. Eddigi tapasztalataink biztató jeleket mutatnak, idáig is több mint 70 %-ban internetes rendeléseket vettünk fel és szállítottunk ki.

Nyitvatartás:

személyes látogatásra szerdán 8.00-16.00 és szombaton 8.00-16.00 óráig van lehetőség,

kérjük előtte mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot, hogy minden figyelmünket Önökre tudjuk fordítani, ha eljönnek hozzánk.

 

Ezen kívül hétfő és vasárnap kivételével, mind az 5 napon elérhetőek vagyunk telefonon, levélben-emailen, messengeren:

  • hétfő                               zárva
  • kedd                               8:00-16:00
  • szerda                            8:00-16:00
  • csütörtök                       8:00-16:00
  • péntek                            8:00-16:00
  • szombat                         8:00-16:00
  • vasárnap                        zárva

 

 

Kis logisztikai segítséget szeretnénk adni, ha valaki rendelni szeretne Tőlünk bútort.

 A kiszállítást bútor futár segíti.
2 m2 plató felületig (több bútor is lehet, pici többlet m2 belefér) :
Pest megye 7500 Ft
Budapest 6000 Ft
100 km – ig 9000 Ft
100-200 km 12000 Ft
200-300 km 15000 Ft

100 km-ig lévő települesekből pár példa (ha közelben van ami nincs a felsorolásban, akkor ugyanennyiért viszi a futár.) Ahonnan érdemes számolni a 100 km-t az Pilisjászfalu.

9000 Ft

Székesfehérvár
Komárom
Gyöngyös
Dunaújváros
Tata
Tatabánya

100-tól 200 km-ig lévő települesekből pár példa (ha közelben van ami nincs a felsorolásban, akkor ugyanennyiért viszi a futár.) Ahonnan érdemes számolni a 100 km-t az Pilisjászfalu.

12000 Ft

Dunaföldvár
Kiskunfélegyháza
Szeged
Eger
Miskolc

Kecskemét
Győr
Hódmezővásárhely
Baja
Siófok
Fonyód
Veszprém
Salgótarján
Keszthely
Kaposvár
Paks

200-tól 300 km-ig lévő települesekből pár példa (ha közelben van ami nincs a felsorolásban, akkor ugyanennyiért viszi a futár.) Ahonnan érdemes számolni a 100 km-t az Pilisjászfalu.

15000 Ft

Nyíregyháza
Debrecen
Békéscsaba
Gyula
Pécs
Szombathely
Sopron
Zalaegerszeg

A 9000-12000-15000 Ft – os szállításoknál úgy kell kalkulálni, hogy a bútor keresztmetszete állítva maximum 2 m2 legyen. Ez a díj egy 100×200 cm plató felületre vonatkozik.
Rugalmas a futár cég, ha kicsit nagyobb, vagy több bútor van, el szokta vinni.

Részletek miatt keressenek telefonon Bennünket!

+36209799779

Kedves Látogató!

 

Amikor 1996-ban gépészmérnökként végeztem, nem gondoltam volna, hogy az azóta eltelt évek alatt egyre közelebb kerülök ahhoz a munkához ami minden nap örömmel tölti el szívemet. Az elmúlt időben tevékenykedtem belsőépítészeti feladatokban, lakás- és házfelújításokban, lakberendezési és épületszobrász vállalkozásban és nem utolsó sorban bútorfelújításban. Ez a folyamat segítséget adott abban,hogy lássam egy bútor megszületésének, elhasználódásának, halálának és feltámadásának pillanatait. Európai lakberendezési kiállítások (Verona,Brüsszel,Antwerpen…stb) és Nyugat Európai bútoripari vállalkozások látogatásával össze tudtam kapcsolni a mai modern értékrendet, az emberek hagyománytiszteletével és azokkal a népi motívumokkal amiket a jelen kor embere szomjúhozik nap mint nap.

Oldalunk és egyben Missziónk a célból született,hogy segítse egymásra találni a megmentett, felújított, régi bútorokat és azokat, akik szeretik ezt a rusztikus, időnként újragondolt formavilágot. Az elmúlt időben akkora kereslet mutatkozott egyes darabok iránt, hogy azok új kivitelben is megtalálhatóak Nálunk. Ezek van úgy, hogy teljesen új anyagból, vagy esetleg régi fa szúmentesített – szárított darabjaiból készülnek el. A bútorok felújításának menete mindig változó, ez attól függ milyen állapotban kerül fellelésre az adott darab. Van olyan bútor, aminél az elejétől a végéig követjük a munkafolyamatot az asztalosmunka kezdetével, de van olyan is amikor szép állapotban lévő kész bútort értékesítünk. A leggyakrabban az utolsó 30-40% -ot tesszük bele a munka folyamatába, ami a csiszolást, felületkezelést, vaxolást, festést, tárolást és csomagolást meríti ki.

Egy kedves szlogenünkkel búcsúznánk, ami így hangzik: „Nem az ember találja meg a lócáját, hanem a lóca a gazdáját.” Kellemes böngészést és nézelődést kívánunk honlapunkon és miután megtetszett egy darab, szívesen várjuk Önöket / Benneteket / Nálunk Pilisjászfalun! Egy mezőgazdasági telephelyen vagyunk, érkezés előtt érdemes tőlünk segítséget kérni telefonon a pontos helymeghatározás miatt.

 

Tisztelettel: Panyi Imre és a Míves Bútor – Lócaporta Csapata